Bereik je doelgroep in Antwerpen met opvallende buitenreclame

Met buitenreclame (ook wel outdoor of straatreclame genoemd) laat je je boodschap door heel Antwerpen zien. Op verschillende manieren. Van wildplakken tot reversed graffiti, en van billboards tot projecties. Door de eindeloze herhaling blijft je boodschap hangen bij precies de juiste personen.

Waarom Stadsbehang?

 • Eén aanspreekpunt voor de hele campagne
 • Snel schakelen: binnen 24 uur een offerte en vanaf 48 uur de campagne op straat
 • Een campagne voor elke budget en elke boodschap

Specifieke targeting

Het mooie van buitenreclame is dat je zelf bepaalt op welke plekken en momenten je uitingen zichtbaar zijn. Ga je voor specifieke plekken zoals winkelgebieden, drukke wegen, het openbaar vervoer, of juist voor heel Antwerpen? Het is maar net wat past bij je doelgroep en je budget. Met projecties is het zelfs mogelijk om je boodschap op bepaalde momenten te laten zien.

Vormen van buitenreclame in Antwerpen

Hieronder zie je een overzicht van de verschillende soorten buitenreclame die Stadsbehang verzorgt. Heb je ideeën die afwijken van wat je hieronder ziet? Neem dan contact op voor een campagne op maat.

Het effect van een gecombineerde aanpak

Wil je jouw merk laten opvallen in de bruisende stad Antwerpen? Buitenreclame is dé manier om jouw boodschap te communiceren en een blijvende indruk achter te laten. Hier zijn enkele strategische mogelijkheden om jouw doelgroep in Antwerpen te bereiken.

Digitale Out-of-home: Trek de aandacht met dynamische en interactieve advertenties op digitale schermen verspreid door de stad. Bereik potentiële klanten op prominente locaties zoals drukke winkelstraten, pleinen en belangrijke verkeersknooppunten.

Klassieke Out-of-Home: Vergroot je zichtbaarheid met abri’s, billboards of posterframes op drukke plaatsen zoals bushaltes, treinstations en winkelcentra. Val op tijdens het dagelijkse woon-werkverkeer en de vrijetijdsbesteding van de inwoners.

Guerrilla marketing: Maak gebruik van creatieve en onconventionele marketingstunts om de aandacht te trekken. Met opties als wildplak, Green Graffiti of wildbeaming kunnen we alle kanten op!

Met buitenreclame in Antwerpen kun je jouw merk op een impactvolle manier onder de aandacht brengen. Kies de juiste buitenreclamevormen die passen bij jouw doelstellingen en bereik jouw doelgroep op de meest relevante locaties in de stad. Laat jouw boodschap resoneren en versterk de zichtbaarheid van jouw merk in het hart van Antwerpen.

Voorbeelden van buitenreclame in Antwerpen

Hieronder zie je hoe buitenreclame in Belgische steden zoals Antwerpen er voor je merk uit kan zien. Maar laat je niet misleiden door de grote namen. We hebben verschillende diensten die bijzonder geschikt zijn voor zowel kleine als grote budgetten.

CAMPAGNE AANVRAAG

  Waar moet jouw campagne hangen?

  Type media interesse

  Welk type buitenreclame gaat jouw interesse naar uit? Vink ze aan.

  Budget

  Om je sneller te helpen, geef ons een grove schatting van het campagne budget exclusief drukwerkkosten

  Aanvullende informatie over de campagne of heb je een specifieke vraag? Schrijf die dan hier.

  Hoe snel kan mijn campagne in Antwerpen van start?

  Binnen 24 uur ontvang je van ons een offerte. Met een spoedbestelling kunnen we een campagne vaak al binnen 48 uur op straat krijgen.

  Wat kost buitenreclame?

  Guerilla marketing kan heel kleine en lokaal ingezet worden voor slechts een paar honderd euro, maar het leent zich ook voor grootschalige campagne door heel de stad of de bredere regio.

  Mag ik overal in Antwerpen adverteren?

  De mogelijkheden verschillen per vorm van buitenreclame en soms ook per regio. Neem contact met ons op om te kijken welke ideeën mogelijk zijn in jouw gebied naar keuze.

  Wat valt er allemaal onder buitenreclame?

  Wat ons betreft: alles wat opvalt op straat. Heb je een gek of nog niet eerder gedaan idee? Laat het vooral weten, we staan altijd klaar om het op te zetten! Bekijk ook Wildplakken in Antwerpen.