Bereik je doelgroep in Utrecht met opvallende buitenreclame

Met buitenreclame (ook wel outdoor of straatreclame genoemd) laat je je boodschap door heel Utrecht zien. Op verschillende manieren. Van wildplakken tot reversed graffiti, en van billboards tot projecties. Door de eindeloze herhaling blijft je boodschap hangen bij precies de juiste personen.

Waarom Stadsbehang?

 • Eén aanspreekpunt voor de hele campagne
 • Snel schakelen: binnen 24 uur een offerte en vanaf 48 uur de campagne op straat
 • Een campagne voor elke budget en elke boodschap

Specifieke targeting

Het mooie van buitenreclame is dat je zelf bepaalt op welke plekken en momenten je uitingen zichtbaar zijn. Ga je voor specifieke plekken zoals winkelgebieden, drukke wegen, het openbaar vervoer, of juist voor heel Utrecht? Het is maar net wat past bij je doelgroep en je budget. Met projecties is het zelfs mogelijk om je boodschap op bepaalde momenten te laten zien.

Vormen van buitenreclame in Utrecht

Hieronder zie je een overzicht van de verschillende soorten buitenreclame die Stadsbehang verzorgt. Heb je ideeën die afwijken van wat je hieronder ziet? Neem dan contact op voor een campagne op maat.

Het effect van een gecombineerde aanpak

Hoe vaker je een boodschap ziet, hoe beter deze blijft hangen. Daarom combineren we vaak meerdere vormen van buitenreclame met elkaar. In een stad als Utrecht zijn de mogelijkheden eindeloos. Voorbeeld: de doelgroep komt tijdens het fietsen je posters tegen, en ziet vervolgens in de Lange Elisabethstraat dezelfde boodschap door middel van reversed graffiti. ’s Avonds wanneer het donker is, zien ze de boodschap nog een keer geprojecteerd op de grachten van de binnenstad. Ze kunnen simpelweg niet meer om je boodschap heen.

Voorbeelden van buitenreclame in Utrecht

Hieronder zie je hoe buitenreclame in Utrecht er voor je merk uit kan zien. Maar laat je niet misleiden door de grote namen. We hebben verschillende diensten die bijzonder geschikt zijn voor kleine budgetten.

CAMPAGNE AANVRAAG

  Waar moet jouw campagne hangen?

  Type media interesse

  Welk type buitenreclame gaat jouw interesse naar uit? Vink ze aan.

  Budget

  Om je sneller te helpen, geef ons een grove schatting van het campagne budget exclusief drukwerkkosten

  Aanvullende informatie over de campagne of heb je een specifieke vraag? Schrijf die dan hier.

  Hoe snel kan mijn campagne in Utrecht van start?

  Binnen 24 uur ontvang je van ons een offerte. Met een spoedbestelling kunnen we een campagne vaak al binnen 48 uur op straat krijgen.

  Wat kost buitenreclame?

  Guerilla marketing kan heel kleine en lokaal ingezet worden voor slechts een paar honderd euro, maar het leent zich ook voor grootschalige campagne door heel de stad of de bredere regio.

  Mag ik overal in Utrecht adverteren?

  De mogelijkheden verschillen per vorm van buitenreclame en soms ook per stadsdeel. Neem contact met ons op om te kijken welke ideeën mogelijk zijn in jouw gebied naar keuze.

  Wat valt er allemaal onder buitenreclame?

  Wat ons betreft: alles wat opvalt op straat. Heb je een gek of nog niet eerder gedaan idee? Laat het vooral weten, we staan altijd klaar om het op te zetten! Bekijk ook Wildplakken in Utrecht.