POSTER FRAMES

Poster- of klikframes zijn geplakte straatposters op vaste locaties met een zwarte rand. De frames zijn in de regel te vinden op objecten waar voorheen graffiti zat of wildplak šŸ™‚ zoals elektriciteitshuisjes of meterkasten. De plekken zijn uiteenlopend qua locatie, bereik, formaat en bezetting. Waar mogelijk hangen meerdere frames, maar vaak is het een enkel frame dat op een plek is aangebracht. De gangbare formaten zijn A2, A1 en Ao en kennen een vast tarief per vlak of per serie met een minimale afname.

Stadsbehang heeft een eigen posterframe-netwerk door Amsterdam. Deze staande A2 en A1 frames zijn erg gewild door hun scherpe prijzen, flexibele aantallen en verrassende locaties. Last-minute campagnes kunnen vaak nog een plek vinden in onze frames doordat we een groot aanbod aan plekken hebben en geen vaste series verkopen. Waar mogelijk houden wij rekening met wens locaties, maar in de regel worden frames willekeurig en in gelijke mate over de Amsterdamse stadsdelen ingehangen.Ā 

Via ons media bureau kunnen ook A0 vlakken (2-signs, losse frames, driehoeksborden, schoolboards) verzorgt worden, afgestemd op doelgroep en doel. A0-media gaan enkel in series en er geldt een minimale afname. De locaties van een serie zijn altijd een cluster van locaties in het centrum en buitenwijken. De prijzen variƫren per gemeente, periode en variant.

Bekijk ook eens deze opties