WILDPLAK

Affiches die opduiken op vrije plekken om opinie of propaganda te activeren horen sinds jaar en dag bij een grote stad. Het is het middel dat het meest de stad benut om publiek te vinden door pop-up advertentieruimte te creëren waar traditionele media moeilijk kan komen, zoals in de oude binnensteden, creatieve hubs en populaire straten. Het is vooralsnog de meest betaalbare vorm van buitenreclame doordat het vrij is van regels en afspraken. Het heeft een zeer snelle reactietijd, flexibele doorloop en biedt bovendien ruimte aan een scala aan formaten en uitingen. De uitstraling van wildplak is daardoor rauw, ongepolijst, en avontuurlijk. 

Last minute campagne of andere media vol? Wildplak het.

Wildplak is het snelste alternatief voor een spontane aanvraag. Waar traditionele media vaak al volgeboekt zijn of deadlines gepasseerd om drukwerk tijdig aan te leveren, kan met wildplak binnen 48 uur een campagne inclusief drukwerk worden verspreid. 

Campagnes in Amsterdam & de rest van Nederland

Onze roots liggen in Amsterdam, maar inmiddels plakken we professioneel wild in heel Nederland. Op zoek naar een campagne in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Eindhoven, Nijmegen, Arnhem of Almere? Neem contact met ons op!

En wildplakken in Europese steden? Wij weten de weg. 

Op Europees en internationaal niveau wordt wildplak met name door de mode en lifestyle sector omarmt als een aangename aanvulling op hun bestaande mediamix. In bijvoorbeeld Parijs, Rome, Antwerpen, Brussel, Berlijn, Londen, en New York is ‘wildplak’ heel geliefd en gangbaar. Benieuwd of een campagne buiten Nederland een optie kan zijn? Neem contact met ons op. Wij kennen in Europa letterlijk en figuurlijk de weg naar de juiste partijen of doen het zelf.

Bekijk onze eerdere wildplakcampagnes

CAMPAGNE AANVRAAG

  Waar moet jouw campagne hangen?

  Type media interesse

  Welk type buitenreclame gaat jouw interesse naar uit? Vink ze aan.

  Budget

  Om je sneller te helpen, geef ons een grove schatting van het campagne budget exclusief drukwerkkosten

  Aanvullende informatie over de campagne of heb je een specifieke vraag? Schrijf die dan hier.

  Deze opties zijn een goede aanvulling op wildplak