Digitale Out-Of-Home in Amsterdam

Digitale out-of-home (DOOH), ook wel bekend als digitale buitenreclame, is een effectief instrument dat steeds vaker wordt gebruikt voor opvallende campagnes op straat. In Amsterdam biedt Stadsbehang specifieke mogelijkheden voor digitale out-of-home reclame. Onze digitale schermen kunnen zelfstandig of in combinatie met guerrillamarketing formats worden ingezet. Strategisch geplaatst op specifieke locaties waar uw doelgroep zich bevindt, zoals bij bushaltes, treinstations of winkelcentra, bieden deze schermen een uitstekende manier om een marketingcampagne precies zo in te richten hoe jij het wilt.

Het digitale karakter van dit format maakt het mogelijk om een uiterst aanpasbare marketingcampagne te creëren. Of je nu mensen wilt bereiken op een specifiek station in de ochtend of zichtbaar wilt zijn in een bepaald gebied alleen tijdens het weekend, bij Stadsbehang kunnen we deze opties allemaal mogelijk maken. Tijdens de campagne kunnen de instellingen en planning eenvoudig worden aangepast, zodat je maximale flexibiliteit hebt om een boodschap effectief over te brengen aan een doelgroep in Amsterdam.

Creatieve mogelijkheden

De uitgebreide mogelijkheden van digitale schermen bieden een groot aantap creatieve opties. Naast statisch artwork dat vaak gebruikt wordt in digital out of home, zijn ook video- en interactieve creatives mogelijk. Deze interactieve creatives maken functies zoals aftellingen of live geüpdatete cijfers mogelijk, waardoor ze perfect zijn voor bijvoorbeeld het aankondigen van evenementen.

Zelf aan de knoppen

Stadsbehang heeft de mogelijkheid om bij verschillende aanbieders van digitale buitenreclame gegarandeerde zichtbaarheid in te kopen. Hierbij kopen we bijvoorbeeld een vaste slot voor een aantal seconde tijdens elke minuut van de campagneperiode. Naast de mogelijkheid van vaste inkoop kunnen we ook voorzien in programmatic out-of-home. Via een eigen systeem kunnen we jouw campagne live mee laten bieden op een digitale veiling van advertentieruimte. Via deze weg kunnen we heel gericht zichtbaarheid realiseren voor jouw doelgroep en real-time de campagne aanpassen om de beste resultaten te halen.

 

Start hier je digitale out-of-home campagne

Laat hieronder je gegevens achter.

Liever bellen of mailen?

CAMPAGNE AANVRAAG

  Waar moet jouw campagne hangen?

  Type media interesse

  Welk type buitenreclame gaat jouw interesse naar uit? Vink ze aan.

  Budget

  Om je sneller te helpen, geef ons een grove schatting van het campagne budget exclusief drukwerkkosten

  Aanvullende informatie over de campagne of heb je een specifieke vraag? Schrijf die dan hier.

  Andere mogelijkheden