Digitale Out-Of-Home

Eén van de instrumenten die steeds vaker wordt ingezet voor een opvallende campagne op straat zijn is digital out-of-home of digitale buitenreclame. Bij Stadsbehang kunnen digitale schermen zelfstandig of in combinatie met guerrillamarketing formats ingezet worden. De schermen worden strategisch ingezet op specifieke locaties waar een bepaalde doelgroep komt zoals een bushalte, treinstation of winkelcentra. De digitale aard van dit format maakt het mogelijk om een zeer aanpasbare marketingcampagne te creëren. Of uw doel nu is om mensen te bereiken op een specifiek station in de ochtend of zichtbaar te zijn in een bepaald gebied alleen in het weekend, deze opties zijn allemaal mogelijk en kunnen tijdens de campagne worden aangepast.

 

Een campagne kan vaak al binnen 48 starten! 

Creatieve mogelijkheden

De uitgebreide mogelijkheden van digitale schermen bieden een groot aantap creatieve opties. Naast statisch artwork dat vaak gebruikt wordt in digital out of home, zijn ook video- en interactieve creatives mogelijk. Deze interactieve creatives maken functies zoals aftellingen of live geüpdatete cijfers mogelijk, waardoor ze perfect zijn voor bijvoorbeeld het aankondigen van evenementen.

Zelf aan de knoppen

Stadsbehang heeft de mogelijkheid om bij verschillende aanbieders van digitale buitenreclame gegarandeerde zichtbaarheid in te kopen. Hierbij kopen we bijvoorbeeld een vaste slot voor een aantal seconde tijdens elke minuut van de campagneperiode. Naast de mogelijkheid van vaste inkoop kunnen we ook voorzien in programmatic out-of-home. Via een eigen systeem kunnen we jouw campagne live mee laten bieden op een digitale veiling van advertentieruimte. Via deze weg kunnen we heel gericht zichtbaarheid realiseren voor jouw doelgroep en real-time de campagne aanpassen om de beste resultaten te halen.

 

Start hier je digitale out-of-home campagne

Laat hieronder je gegevens achter en zie je campagne live op straat binnen 48 uur!

Liever bellen of mailen?

CAMPAGNE AANVRAAG

  Waar moet jouw campagne hangen?

  Type media interesse

  Welk type buitenreclame gaat jouw interesse naar uit? Vink ze aan.

  Budget

  Om je sneller te helpen, geef ons een grove schatting van het campagne budget exclusief drukwerkkosten

  Aanvullende informatie over de campagne of heb je een specifieke vraag? Schrijf die dan hier.

  Andere mogelijkheden