Bereik je doelgroep met opvallende buitenreclame

Met buitenreclame (ook wel outdoor of straatreclame genoemd) laat je je boodschap door heel Nederland zien. Op verschillende manieren. Van wildplakken tot reversed graffiti, en van billboards tot projecties. Door de eindeloze herhaling blijft je boodschap hangen bij precies de juiste personen.

Waarom Stadsbehang?

  • Eén aanspreekpunt voor de hele campagne
  • Snel schakelen: binnen 24 uur een offerte en vanaf 48 uur de campagne op straat
  • Een campagne voor elke budget en elke boodschap

Onze vormen van buitenreclame

De mogelijkheden zijn eindeloos met de buitenreclame van Stadsbehang. Bekijk hieronder de verschillende vormen en kies wat het beste past bij je merk. Twijfel je hierover of ben je benieuwd naar wat er nog meer kan? Neem dan contact met ons op.

Combineer meerdere vormen van buitenreclame

Hoe vaker je een boodschap ziet, hoe beter deze blijft hangen. Daarom combineren we vaak meerdere vormen van buitenreclame met elkaar. Voorbeeld: de doelgroep komt tijdens een autorit je posters tegen, en ziet de volgende dag in de bus dezelfde poster. En in het weekend zien ze in de binnenstad reversed graffiti met weer dezelfde boodschap. Ze kunnen simpelweg niet meer om je boodschap heen, en daardoor blijft deze hangen.

Voorbeelden van buitenreclame uit de praktijk

Inspiratie nodig voor jouw buitenreclame? Hieronder zie je verschillende campagnes die we voor onze klanten uitvoerde. Buitenreclame is voor elk merk inzetbaar. Voor grote en kleine budgetten.

Hoe snel kan mijn campagne in van start?

Binnen 24 uur ontvang je van ons een offerte. Met een spoedbestelling kunnen we een campagne vaak al binnen 48 uur op straat krijgen.

Wat kost buitenreclame?

Guerilla marketing kan heel kleine en lokaal ingezet worden voor slechts een paar honderd euro, maar het leent zich ook voor grootschalige campagne in meerdere steden of zelfs landen tegelijk.

Mag ik overal zomaar adverteren?

De mogelijkheden verschillen per vorm van buitenreclame en soms ook per gemeente. Neem contact met ons op om te kijken welke ideeën mogelijk zijn in jouw gebied naar keuze.

Wat valt er allemaal onder buitenreclame?

Wat ons betreft: alles wat opvalt op straat. Heb je een gek of nog niet eerder gedaan idee? Laat het vooral weten, we staan altijd klaar om het op te zetten!

Waar vind ik voorbeelden van buitenreclame door Stadsbehang?

Bekijk vooral een overzicht van onze campagnes op onze website of op onze Instagram.

Voor welke merken is buitenreclame geschikt?

Voor alle merken is er passende buitenreclame mogelijkheid. We werken met uiteenlopende opdrachtgevers zoals fashion merken, festivals of non profitorganisaties.

Bieden jullie ook digitale vormen van buitenreclame aan?

Zeker! Uiteenlopend van digitale billboards, abri’s of zelfs rijdende LED wagens. Deze vormen van reclame hebben als voordeel dat we ze heel gericht kunnen targeten op bepaalde locaties, maar ook bijvoorbeeld tijdstippen of zelfs het weer.

Door heel Nederland én Europa

Stadsbehang is actief door heel Nederland en in alle grote Europese steden. Daardoor weten wij ook precies welke regels daar gelden en op welke plekken jouw buitenreclame zichtbaar kan zijn. Enkele populaire Nederlandse steden zijn Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Nijmegen en Arnhem. Europese steden waar we regelmatig campagnes voeren, zijn Parijs, Berlijn, Londen, Madrid, Barcelona en Rome.

Ontdek buitenreclame in een van de volgende steden: