mupi abri

MUPIS & ABRIS

In de grote steden in Nederland en Europa is een professioneel netwerk beschikbaar voor abri formaat buitenreclame met interne verlichting. Er zijn twee soorten:

De abri – dit zijn verlichte reclamevlakken bij een tram- of bushalte en op de NS stations ter grootte van het abri formaat. Meestal zijn het staande vlakken, maar op de NS stations zijn ook liggend formaat abri’s gebruikelijk. Deze luxe posterframes hebben een glazen behuizing en zijn onderdeel van het straatmeubilair. Een abri biedt plek aan 1 statisch beeld per frame en wordt op vaste momenten per week gewisseld.

De mupi – dit zijn vrijstaande verlichte reclamepanelen in de openbare ruimte met een A zijde en een B zijde ter grootte van het abri formaat. Er zijn digitale en analoge mupis in omloop, maar het verschilt per stad welke aanwezig zijn. De analoge mupis hebben altijd drie draaiende vlakken per zijde. Dit betekent dat meerdere campagnes in een mupi afwisselend worden getoond en de plek dus wordt gedeeld, tenzij een campagne alle drie de vlakken inkoopt bijvoorbeeld. De digitale mupis zijn ook tweezijdig en bieden plek aan 6 verschillende campagnes aan beide zijden met elke 10 seconden zichtbaarheid per minuut. Sinds 2019 is het niet langer mogelijk om bewegend beeld in digitale mupis te vertonen in Amsterdam, maar nog wel in Rotterdam en de rest van Europa.
De prijzen per vlak zijn gefixeerd en digitaal is kostbaarder dan de analoge variant, zowel in vlakprijs per week als in zendtijd.

De kracht van deze reclamepanelen zijn de afgewogen plekken in een stad. Met name de vrijstaande mupis staan op strategische punten waar gegarandeerd contact plaatsvindt met passanten.
Als media bureau organiseren wij met de juiste aanbieders het gewenste aantal vlakken tegen de best mogelijke prijs. De vlakken kunnen tegen een meerprijs selectief worden ingeboekt en er geldt geen minimale afname.

Wees wel op tijd met het aanvragen van deze vorm van buitenreclame, de beste plekken zijn ver van tevoren gereserveerd.

CAMPAGNE AANVRAAG

  Waar moet jouw campagne hangen?

  Type media interesse

  Welk type buitenreclame gaat jouw interesse naar uit? Vink ze aan.

  Budget

  Om je sneller te helpen, geef ons een grove schatting van het campagne budget exclusief drukwerkkosten

  Aanvullende informatie over de campagne of heb je een specifieke vraag? Schrijf die dan hier.

  BEKIJK OOK ONZE ANDERE MOGELIJKHEDEN