LYNK & CO 

Lancering nieuw automerk  & website 

Het nieuwe automerk Lynk&Co (2016, Zweden) staat voor ‘a new way to car‘ en lanceerde voor de Europese markt haar nieuwe site en service op 30 September 2020. 

Ondanks de Covid19 crisis waardoor mobiliteit en traffic in steden lager is dan normaal, besloot Lynk&co desalniettemin een last-minute straatcampagne te lanceren, want deze aankondiging mocht niet onopgemerkt blijven! Stadsbehang heeft in korte tijd de Europese campagne opgezet en uitgevoerd, waarbij bewust gekozen is voor een a-typisch reclamemiddel voor automerken: wildplak. Ook is het een van de klimaat-vriendelijkste vormen van buitenreclame, wat aansluit bij de merkbeleving van Lynk&Co.

Het is ons gelukt om in maar liefst zeven Europese landen en twaalf steden op tijd de campagne op straat te krijgen op de juiste plekken, en met de aantrekkelijke verschillende creatives. Met een zwarte ‘call-to-action’ poster en vier afbeeldingen van modellen die de Lynk&Co merkbeleving belichamen, is met succes het merk aangekondigd in Europa. 

 

 

 

 • Wildplak (diverse formaten) | Poster mega sites
 • 5 afbeeldingen
 • September/ Oktober 2020
 • Europese aankondiging van een nieuw auto lidmaatschap, ‘a new way to car‘.
 • Zichtbaarheid in het stadscentrum, bereiken van young urban professionals, klimaat- en levensstijl bewuste millennials
 • Nederland, België, Zweden, Duitsland, Spanje, Italië, Frankrijk 

 

CAMPAGNE AANVRAAG

  Waar moet jouw campagne hangen?

  Type media interesse

  Welk type buitenreclame gaat jouw interesse naar uit? Vink ze aan.

  Budget

  Om je sneller te helpen, geef ons een grove schatting van het campagne budget exclusief drukwerkkosten

  Aanvullende informatie over de campagne of heb je een specifieke vraag? Schrijf die dan hier.

  Bekijk ook eens deze campagnes