Amazon

Amazon Prime Days zijn een jaarlijks terugkerend online winkel-evenement georganiseerd door Amazon. Amazon Prime-leden kunnen dan exclusieve toegang krijgen tot diverse deals, aanbiedingen en kortingen op een breed scala aan producten, waaronder elektronica, kleding, huishoudelijke artikelen, technologie en meer.

Om de Prime Days aan te jagen hebben we samen met PR-bureau Bobbery een concept ontwikkeld waarbij we een levensgrote aftelklok op prominente digitale schermen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht toonden op de dag voor de start van de Prime Days. In het laatste uur waren er 7 verschillende wildbeaming locaties op iconische gebouwen in de diverse steden voor het laatste deel van het aftelmoment.

Om 12 uur ’s nachts veranderde de schermen en projecties in een QR code waarmee voorbijgangers exclusieve toegang konden krijgen tot unieke kortingen tijdens de Prime Days.

Voor deze campagne verzorgde Stadsbehang de media inkoop, scouten en uitvoering van de wildbeaming locaties en de technische realisatie van de aftelklok.

Ook klaar voor een guerrilla campagne?

CAMPAGNE AANVRAAG

  Waar moet jouw campagne hangen?

  Type media interesse

  Welk type buitenreclame gaat jouw interesse naar uit? Vink ze aan.

  Budget

  Om je sneller te helpen, geef ons een grove schatting van het campagne budget exclusief drukwerkkosten

  Aanvullende informatie over de campagne of heb je een specifieke vraag? Schrijf die dan hier.

  Bekijk ook eens deze campagnes