Patagonia

Patagonia, het iconische outdoormerk dat bekend staat om zijn toewijding aan duurzaamheid en avontuur, opent binnenkort zijn nieuwste vlaggenschipwinkel in het hart van Amsterdam. Als onderdeel van de opwinding rondom deze lancering heeft Patagonia samen met Stadsbehang een slimme en opvallende campagne bedacht om de opening onder de aandacht te brengen in de stad.

Overal in de stad zie je plotseling teasers opduiken: posters die nieuwsgierigheid opwekken, speciale zuilen die een glimp van speciaal gemaakte huisstijl voor Amsterdam onthullen en stickers die het beeld van het merk verder in stad plaatsen.

De nieuwe flagshipstore belooft niet alleen een winkelervaring te bieden, maar ook een ontmoetingsplaats te worden voor avonturiers, natuurliefhebbers en diegenen die streven naar een meer duurzame levensstijl. Met zijn kenmerkende focus op kwaliteit, functionaliteit en milieuverantwoordelijkheid, zal de Patagonia-winkel in Amsterdam een inspirerende bestemming zijn voor iedereen die de natuurlijke schoonheid van de wereld wil verkennen en beschermen.

 • Amsterdam
 • Wildplak B1 & XXL Posters
 • Special zuilen
 • Stickers & paste-ups
 • 2 uitingen
 • April 2024

Ook klaar voor een guerrilla campagne?

CAMPAGNE AANVRAAG

  Waar moet jouw campagne hangen?

  Type media interesse

  Welk type buitenreclame gaat jouw interesse naar uit? Vink ze aan.

  Budget

  Om je sneller te helpen, geef ons een grove schatting van het campagne budget exclusief drukwerkkosten

  Aanvullende informatie over de campagne of heb je een specifieke vraag? Schrijf die dan hier.

  Bekijk ook eens deze campagnes