Wildplakken in Den Haag? Binnen 48 uur hangt je boodschap in de stad

Met wildplakken (ook wel affichage of postercampagne genoemd) worden jouw posters op uiteenlopende plekken in Den Haag geplaatst. Precies waar je doelgroep zich bevindt. Overal zien ze je poster weer voorbij komen. Of ze nu door het Zeeheldenkwartier lopen, of met de auto over de Koningin Emmakade rijden. Ze kunnen er simpelweg niet omheen. Door de posters meerdere keren te zien, blijft je boodschap gegarandeerd hangen.

Waarom Stadsbehang?

 • Binnen 48 uur geplaatst
 • Snel schakelen: binnen 24 uur een offerte en vanaf 48 uur de campagne op straat
 • Een campagne voor elke budget en elke boodschap

Haast? Geen nood. Stadsbehang heeft het grootste aantal plakplaatsen van Den Haag. Binnen 48 uur verspreiden we je posters door de hele stad. Daarbij is het ook mogelijk om gebruik te maken van ons eigen netwerk aan posterframes. Je blijft gegarandeerd zichtbaar.

Echt zichtbaar in de stad

Wildplak is het middel dat het meest de stad benut om publiek te vinden door pop-up advertentieruimte te creëren waar traditionele media moeilijk kan komen, zoals in de oude binnensteden, creatieve hubs en populaire straten. Het is vooralsnog de meest betaalbare vorm van buitenreclame doordat het vrij is van regels en afspraken.

Plakplaatsen in Den Haag

Met wildplakken zijn de mogelijkheden eindeloos. Den Haag beschikt over een ontelbare hoeveelheid plakplaatsen. Denk aan wildplakzuilen, hekwerken, wanden en borden. Ook kunnen we kijken naar de inzet van grotere of meer traditionele posterplaatsen zoals billboards, posterframes en abri hokjes. Samen kijken we naar de plekken en posterformaten die het beste passen bij jouw campagne. Bekijk alle mogelijkheden van buitenreclame in Den Haag.

Eerdere wildplak campagnes door Stadsbehang

Hieronder zie je hoe een wildplak campagne in Den Haag er voor je merk uit kan zien. Met een sterk ontwerp en plaatsing op de juiste plekken is het medium geschikt voor verschillende soorten bedrijven en organisaties. Van modemerken tot festivals en non-profit organisaties, voor elke boodschap is er een plek!

Combineer wildplakken met andere acties

De kracht zit ‘m in de herhaling. Hoe vaker iemand je boodschap ziet, hoe beter deze blijft hangen. Daarom wordt wildplakken vaak uitgebreid met andere acties zoals stickering, mupis en abris, of billboards. Ook voor deze acties hebben we meer dan genoeg mogelijkheden in Den Haag. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Start dan hieronder je aanvraag.

CAMPAGNE AANVRAAG

  Waar moet jouw campagne hangen?

  Type media interesse

  Welk type buitenreclame gaat jouw interesse naar uit? Vink ze aan.

  Budget

  Om je sneller te helpen, geef ons een grove schatting van het campagne budget exclusief drukwerkkosten

  Aanvullende informatie over de campagne of heb je een specifieke vraag? Schrijf die dan hier.

  Hoe lang blijven mijn posters hangen?

  Hoe lang een poster precies blijft hangen wil nog wel eens variëren. Wildplakken is namelijk open voor iedereen. Om deze reden werken we met grote oplage posters en gaan we in een campagneperiode dagelijks op pad om constant locaties te plakken binnen de gekozen gebieden voor de campagne.

  Wat kost wildplakken in Den Haag?

  De kosten voor een wildplakcampagne kunnen uiteenlopen van een paar honderd euro tot grote budgetten. Dit is afhankelijk van het gebied waarin we gaan verspreiden en de hoeveelheid posters. De kosten voor het drukwerk worden daarnaast bepaald door het formaat posters en het aantal variaties in het ontwerp wat we gebruiken.

  Ontwerpen jullie de posters voor mij?

  Wij verzorgen zelf niet het ontwerp van posters, maar voorzien je van duidelijke aanleverspecificaties waar de poster aan moet voldoen. Wel kijken we altijd graag mee tijdens het ontwerpproces zodat we kunnen aangeven wat wel en niet goed opvalt op straat.